Opening Academisch Jaar 20/21: Making Minds Matter

maandag, 31 aug 2020, 15:00

Einddatum

maandag, 31 aug 2020, 16:00

Op maandag 31 augustus 2020 beleven wij met alle kijkers – live en online – een prachtige dag. Het is de officiële Opening van het Academisch Jaar 2020-2021 van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het thema is ‘Making Minds Matter’.

Door de beperkingen vanwege het coronavirus zal er dit jaar een alternatieve ceremonie in de Aula op campus Woudestein plaatsvinden, in aanwezigheid van een zeer beperkt aantal studenten, medewerkers en gasten. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de live-uitzending van de ceremonie online te bekijken. Je moet je wel vooraf aanmelden.

Programma

Tijdens de Opening Academisch Jaar vieren we de samenwerking tussen de Erasmus Universiteit, de stad Rotterdam, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven. Enkele van de gasten die u op het podium mag verwachten, zijn:

• Burgemeester Ahmed Aboutaleb;
  • Professor Semiha Denktaş;
  • Rector magnificus Rutger Engels;
  • Professor Eveline Crone;
  • Professor Arfan Ikram;
  • Presentator Wilfried de Jong;
  • En artiesten Emma Heesters en Rolf Sanchez;
  • En niet te vergeten: alle prijswinnaars van de belangrijkste universitaire prijzen!

Aanmelden voor de Opening Academisch jaar 2020 - 2021

Meld je nu aan voor de online live-uitzending. Zijn er nog vragen over (de aanmelding voor) de Opening Academisch Jaar en/of is aanvullende informatie gewenst dan kun je altijd een mail sturen naar ceremonies@eur.nl.