ERMeCC Events

Geen evenementen gevonden.

Past Events

• ERMeCC lunch seminar

Onze inaugurele ERMeCC lunch seminar voor het academische jaar 2022-'23 zal volgende week dinsdag plaatsvinden.
  • Summer School: Contested Heritage and the Role of Provenance Research

Dr. Naomi Oosterman (Cultuurwetenschappen) organiseert een summerschool over erfgoed en de rol van herkomst-onderzoek.
  • Posthumus Conferentie 2022: ‘Humanomics’

Het thema is dit jaar ‘Humanomics’, een concept dat doelt om de mens, met hun emoties, gedachten en cultuur, terug in de economie te brengen.
  • ROCCS: Openingsevenement

We nodigen je van harte uit voor het openingsevenement van de nieuwste ERMeCC onderzoekscluster genaamd ROCCS.
  • ERMeCC Lunch Seminar

Our monthly ERMeCC lunch seminar series continues with a session taking place on Thursday, 19th May, 12:00 - 13:00. The seminar will be hybrid.
  • Symposium: Mediatoerisme ontrafelen

Kom meepraten over state-of-the-art onderzoek over de relatie tussen popular culture en toerisme.
  • ERMeCC Lunch Seminar

De maandelijkse ERMeCC lunch seminar serie gaat door met twee presentaties over media en migratie op 22 februari, 12:00 - 13:00 via Zoom.
  • ERMeCC Lunch Seminar

Het maandelijkse ERMeCC lunch seminar gaat door met twee presentaties over media en activisme.
  • Lancering: Design Impact Transition (DIT) Platform

We creëren een hub om onderzoekers uit verschillende academische disciplines samen te brengen om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.
  • ERMeCC Lunch Seminar

Het volgende ERMeCC Lunch Seminar vindt plaats op dinsdag 16 november van 12:00-13:00u, virtueel via Zoom.

Vergelijk @count opleiding

• @title