Studeren

met een functiebeperking

Ervaar je hinder van de COVID-19 maatregelen?

Erasmus Universiteit Rotterdam vindt het belangrijk dat al haar studenten hun talenten optimaal kunnen benutten. Team Studeren met een Functiebeperking (Team SMF) maakt zich hard om deze wens om te zetten in realiteit en is toegewijd om studenten met een functiebeperking te ondersteunen.

Wil je weten of jij tot deze groep studenten behoort? Op deze pagina lees je er meer over. 

Studeren met een functiebeperking aan de EUR

Wie zijn Team SMF?

Het Team SMF is onderdeel van het Team Studentbegeleiding en bestaat uit twee Studentdecanen. Samen begeleiden zij studenten met een functiebeperking en ze zijn verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van deze doelgroep. Het team houdt zich bezig met voorzieningen die faculteitsoverstijgend zijn, zoals voorlees- en ondertitelingssoftware en de toegankelijkheid van de campus. Ze werken nauw samen met studieadviseurs, examencommissies, tentamenorganisatie, Diversity and Inclusion Office en Real Estate & Facility services.

Wat kan jij doen? 

Studeer je aan de Erasmus Universiteit (of heb je dit voornemen) en heb je extra voorzieningen nodig? Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij jouw studieadviseur. Team SMF denkt graag met je mee, maar we kunnen je pas helpen zodra jij hebt aangegeven welke ondersteuning je nodig hebt. Op de pagina 'Voorzieningen aanvragen' lees je verder hoe deze aanvraag in zijn werk gaat. Als je er niet met jouw studieadviseur uitkomt, kan Team SMF helpen bij het aanvragen en aanbesteden van extra voorzieningen.

Wat biedt Team SMF nog meer aan?

 • De optie om een individuele afspraak te maken.
 • De mogelijkheid van het krijgen van een peercoach (= een medestudent met wie je contact op kan nemen voor hulp of advies). Heb je interesse? Stuur een e-mail naar smf@eur.nl
 • Het aanbod van verschillende workshops.
Aangeven dat er rekening met mij gehouden moet worden blijf ik moeilijk vinden.

Team SMF:

 • Mw.  R. (Regina) de Bruijn-Boot MA
  Studentdecaan SMF
  Woudestein: ma, di, do, vrij
   

 • Mw.  M. (Marlijn) Wagenaar MSc
  Studentdecaan SMF
  Woudestein: ma - do

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen