Referal

Besturen in de zorg

Het onzekere voor het zekere! op 24 november 2017 door prof. dr. Richard Janssen

Registratie is nu mogelijk!

Besturen in de zorg

Het onzekere voor het zekere! op 24 november 2017 door prof. dr. Richard Janssen

Registratie is nu mogelijk!

Bedankt voor uw aanmelding!

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor het symposium en/of de oratie ‘Besturen in de zorg: Het onzekere voor het zekere!’ van prof.dr. Richard Janssen.

Symposium

Het symposium wordt gehouden in het Erasmus Paviljoen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom. Voor een lunch is gezorgd. Het programma start stipt om 13:00 uur en duurt tot 15.15 uur.

Oratie

De oratie wordt uitgesproken in de aula van de Erasmus Universiteit en start stipt om 16.00 uur. U bent vanaf 15.15 van harte welkom. Koffie/ thee en een versnapering staan voor u klaar. Het vriendelijk verzoek om uiterlijk om 15.45 uur in de aula plaats te nemen. Na de plechtigheid bent u van harte welkom om de receptie bij te wonen.

Bereikbaarheid

De Erasmus Universiteit Rotterdam is via openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar. Graag verwijzen wij u naar www.eur.nl/wegwijzer om uw route te plannen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem aub contact op met de afdeling marketing & communicatie ESHPM via communicatie@eshpm.eur.nl.

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten op vrijdag 24 november 2017.

Met vriendelijke groet,

Wouter Kleijheeg
E: communicatie@eshpm.eur.nl