GEANNULEERD: Oratie prof.dr.ir. Kees Ahaus

Organiseren van waardegedreven zorg vanuit patiëntperspectief
Begindatum

vrijdag, 20 mrt 2020, 16:00

Einddatum

vrijdag, 20 mrt 2020, 19:00

Ruimte
Gebouw
Erasmus Building
Campus Woudestein
Gesproken taal
Dutch
Prof.dr.ir. Kees Ahaus

Op 20 maart spreekt prof.dr.ir. Kees Ahaus zijn rede uit bij de aanvaarding van de leerstoel ‘Health Services Management & Organisation’ in de aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Prof.dr.ir. Kees Ahaus (1960) is hoogleraar Health Services Management & Organisation bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2004 was hij bijzonder hoogleraar bij de Rijksuniversiteit Groningen, eerst voor de leerstoel Kwaliteitsmanagement en vanaf 2008 voor de leerstoel Healthcare Management. In zijn onderwijs en onderzoek houdt hij zich bezig met verbeteren van de kwaliteit van zorg met behulp van benaderingen zoals lean en waardegedreven zorg.

Ontvangst gasten

15.15 uur

Zaal open

15.45 uur

Oratie

16.00 uur

Receptie

17.00 uur

Voorafgaand aan de oratie organiseert ESHPM het symposium ‘Organiseren van waardegedreven zorg vanuit patiëntperspectief’.

Iedereen is welkom deze plechtigheid bij te wonen.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van ESHPM via communicatie@eshpm.eur.nl.