Symposium

Het symposium 'Voorbij de decentralisatie: de nieuwe zorg' wordt gehouden in het Erasmus Paviljoen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. Voor een lunch is gezorgd. Het programma start stipt om 13.00 uur en duurt tot 15.15 uur.

Oratie

De oratie 'Beleid en Sturing van de Zorg in de Veranderende Verzorgingsstaat' wordt uitgesproken in de aula van de Erasmus Universiteit en start stipt om 16.00 uur. U bent vanaf 15.30 van harte welkom. Koffie/ thee en een versnapering staan voor u klaar. Het vriendelijk verzoek om uiterlijk om 15.45 uur in de aula plaats te nemen. Na de plechtigheid bent u van harte welkom om de receptie bij te wonen.

Bereikbaarheid

De Erasmus Universiteit Rotterdam is via openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar. Graag verwijzen wij u naar www.eur.nl/wegwijzer om uw route te plannen.

Contact

Heeft u vragen of meer informatie nodig, schroom niet om contact met Wouter Kleijheeg op te nemen via communicatie@eshpm.eur.nl of M 06 - 38 73 98 13.