Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is toonaangevend in onderwijs en onderzoek op het terrein van beleid en management in de gezondheidszorg in Nederland en ver daarbuiten. Bekijk de video om een indruk te krijgen van het internationale karakter van ESHPM.

Werner Brouwer (ESHPM) wint ENVH Athena Award 2017

Maandag, 4 september 2017

Voor zijn uitzonderlijke inzet voor vrouwelijk talent binnen Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) en de Erasmus Universiteit Rotterdam ontvangt prof.dr. Werner Brouwer, prodecaan ESHPM, op maandag 4 september tijdens de opening van het academisch jaar van de Rector Magnificus de ENVH Athena Prijs 2017.

Nieuwe naam voor iBMG: Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Vrijdag, 25 augustus 2017

Erasmus School of Health Policy & Management
Per 1 september 2017 heeft iBMG (instituut Beleid & Management Gezondheidszorg) een nieuwe naam: Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM).
ESHPM heeft zich in de afgelopen 35 jaar ontwikkeld van een studieprogramma tot een relevant en impactvol onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam in onderwijs, onderzoek en valorisatie op het gebied van beleid & management in de gezondheidszorg. In Nederland en ver daarbuiten, en met een unieke multidisciplinaire benadering.