Praktische informatie

Current facets (Pre-Master)

Coördinatie

Voor verdere vragen over het programma kunt u contact opnemen met Suzanne van Veen (vanveen@eshpm.eur.nl).

Kosten

De kosten voor deelname aan de vier interactieve verdiepingscolleges bedragen €495 (vrijgesteld van BTW). Het tarief is voor deelname aan alle vier verdiepingscolleges, inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunchbuffet en borrel na afloop. Vanwege het opbouwende karakter van de colleges is het alleen mogelijk om u voor de gehele dag in te schrijven. De inschrijving is niet persoonsgebonden. Indien u verhinderd bent, is een vervanger van harte welkom. Gelieve dit dan vooraf per e-mail door te geven aan Suzanne van Veen (vanveen@eshpm.eur.nl). Wij brengen €50,- in rekening indien u zich afmeld binnen zeven dagen voorafgaand aan de cursus.

Certificaat

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM), Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aanmelding

Voor de verdiepingscolleges zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar. Definitieve inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Meer informatie over de cursus risicoverevening:

Verdiepingscolleges als in-company training?

Het is uiteraard ook mogelijk om deze of andere verdiepingscolleges in de vorm van een besloten en op maat gesneden in-company training te organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Suzanne van Veen.