Praktische informatie

Coördinatie en Locatie

De coördinatie van de cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering is in handen van dr. Frank Eijkenaar (eijkenaar@eshpm.eur.nl). De cursus vindt plaats op de campus Woudestein van Erasmus University Rotterdam (zie www.eur.nl voor meer informatie).

Kosten

Deelname aan de volledige cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering kost €975 (vrijgesteld van BTW). Dit tarief is voor deelname aan alle vier verdiepingscolleges en is inclusief documentatie, koffie/thee, lunch en borrel na afloop.

Bij voldoende vrije plaatsen is het ook mogelijk om aan één of enkele afzonderlijke verdiepingscolleges deel te nemen. De prijs per college bedraagt in dat geval €295 (vrijgesteld van BTW). 

Alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen 10% korting op het deelnametarief.

De inschrijving is niet persoonsgebonden. Indien u verhinderd bent, is een vervanger welkom. Gelieve dit dan wel vooraf per e-mail door te geven aan een van de coördinatoren.

Certificaat

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM), Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aanmelding

Voor de cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering zijn slechts 24 plaatsen beschikbaar. Definitieve inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Deelnemers die de volledige cursus volgen, krijgen voorrang boven deelnemers aan losse verdiepingscolleges.

Meer informatie over de cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering:

 

Verdiepingscolleges als in-company training?

Het is uiteraard ook mogelijk om deze of andere verdiepingscolleges in de vorm van een besloten en op maat gesneden in-company training te organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van de coördinatoren.