Huisstijl / Logo

De huisstijl van ESHPM is gebaseerd op het huisstijlstramien van de EUR.

Voor medewerkers is op intranet een uitgebreide huisstijltoolbox beschikbaar.

Logo van ESHPM

Het logo van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is auteursrechtelijk beschermd en wordt alleen gebruikt in officiële uitingen van ESHPM.

Het officiële logo van ESHPM bestaat uit drie elementen:

  • de handtekening van Erasmus;
  • de ondertitel ‘ERASMUS UNIVERSITEIT ROTTERDAM’ in kapitalen van het lettertype Frutiger direct onder de handtekening;
  • de naam ‘ERASMUS SCHOOL OF HEALTH POLICY & MANAGEMENT' in kapitalen van het lettertype Frutiger, verdeeld over twee regels.

Het logo van ESHPM mag alleen met nadrukkelijke toestemming van de afdeling Marketing & Communicatie van ESHPM worden gebruikt. Het is niet toegestaan om het logo te vervormen of aan te passen en als zodanig te gebruiken. Medewerkers van ESHPM kunnen het officiële logo downloaden via de huisstijltoolbox op intranet.

Klik hier om het officiële logo van ESHPM te downloaden (alleen voor medewerkers).

Studentenlogo van ESHPM

Speciaal voor studenten van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is een bijzondere variant van het officiële logo van ESHPM ontworpen. Dit studentenlogo is volledig gelijk aan het officiële logo van ESHPM, maar bevat tevens de toevoeging ‘STUDENT’ in kapitalen van het lettertype Frutiger door de handtekening van Erasmus heen.

Gebruik van dit logo is alleen toegestaan aan studenten van ESHPM met een geldige inschrijving voor het huidige collegejaar. Studenten kunnen het logo downloaden via SIN-Online.

N.B. ESHPM aanvaardt nadrukkelijk geen aansprakelijkheid voor de inhoud van publicaties waarin het studentenlogo is geplaatst. Ook aanvaardt ESHPM geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die het gevolg is van de inhoud van publicaties waarin het studentenlogo van ESHPM is geplaatst.

Contact

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot het officiële logo of het studentenlogo van Erasmus School of Health Policy & Management kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van ESHPM via communicatie@remove-this.eshpm.eur.nl.