Voorlichting

Informatieavond

Op onze (digitale) informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over de inhoud- en de praktische zaken van het masterprogramma. Tevens is dit een goed moment om direct uw vragen te stellen aan de hoofddocent en om (op afstand) kennis te maken met uw potentiële medestudenten. De digitale bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data en duren elk van 16.00 tot 17.00 uur:

• Donderdag 25 maart 2021
  • Woensdag 21 april 2021
  • Donderdag 20 mei 2021

Aanmelden kan via dit formulier. Wij zien u graag op de bijeenkomsten!

Virtual tour

De virtuele tour geeft je de kans om te zien hoe huidige studenten en alumni de campus, de studiefaciliteiten, de huisvesting en de stad ervaren. Daarnaast is er een mogelijkheid om carrière-ervaringen te bekijken.

Swipe door de foto's om te zien waar de studenten leven, studeren en wat voor mogelijkheden de campus biedt voor allerhande activiteiten. Neem een kijkje in een hoorcollegezaal en maak ten slotte een ritje op de fiets door Rotterdam om zo te ervaren hoe het is om aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam te studeren!

Klik hier!