Docenten

 • Foto van Martin Buijsen

  Prof. mr. dr. M.A.J.M. Buijsen

  Martin Buijsen is als gewoon hoogleraar Gezondheidsrecht verbonden aan de Erasmus School of Law en de Erasmus School of Health, Policy and Management, en is onder meer als toezichthouder werkzaam in de zorg.

 • Foto van André den Exter

  Mr. dr. A. E. Den Exter

  André den Exter is als universitair hoofddocent Gezondheidsrecht verbonden aan de Erasmus School of Law. Hij is gespecialiseerd in het Europese gezondheidsrecht en bekleedt tal van nevenfuncties in de zorg.

 • Foto van Rob Kottenhagen

  Mr. dr. R . J. P. Kottenhagen

  Rob Kottenhagen is als universitair hoofddocent verbonden aan de Erasmus School of Law en is specialist op het gebied van het (medische) aansprakelijkheidsrecht.

 • Mr. dr. E. H. Hulst

  Ernst Hulst is als universitair docent verbonden aan de Erasmus School of Health, Policy and Management. Patiëntenrechten zijn zijn specialiteit. Ernst Hulst bekleedt tal van nevenfuncties in de zorg.

 • Mr. dr. A. G. H. Klaassen

  Ageeth Klaassen is als universitair docent verbonden aan de Erasmus School of Law en is specialist op het gebied van het ondernemingsrecht. Ageeth is daarnaast als toezichthouder werkzaam in de zorg.

 • Foto van Mai van Dijk - Fleetwood Bird

  Mr. K. G. M. Van Dijk - Fleetwood Bird

  Mai van Dijk – Fleetwood Bird is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus School of Law. Mai is specialist op het terrein van de beroepenwetgeving. Daarnaast is zij in nevenfuncties werkzaam op het terrein van de zorg.

 • Foto van Kenneth Watson

  Mr. drs. drs. K. G. Watson MD MBA

  Kenneth is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus School of Law. Kenneth is specialist op het terrein van geneesmiddelrecht. Daarnaast heeft hij op dit terrein een consultancypraktijk.

 • Mr. M. Timmers

  Mr M. Timmers is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus School of Health, Policy and Management. Marjolein geldt als specialist op het terrein van het privacyrecht.

 • Foto van Caressa Bol

  Mr. C. Bol

  Caressa Bol is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus School of Health, Policy and Management. Zij is specialist op het terrein van het medisch tuchtrecht. Daarnaast is zij onder meer voorzitter van een cliëntenraad.