Voorlichting

Ethiek, Recht en Zorg

Op onze (digitale) informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over de inhoud- en de praktische zaken van het masterprogramma. Tevens is dit een goed moment om direct uw vragen te stellen aan de hoofddocent en om (op afstand) kennis te maken met uw potentiële medestudenten. Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Virtual tour

De virtuele tour geeft je de kans om te zien hoe huidige studenten en alumni de campus, de studiefaciliteiten, de huisvesting en de stad ervaren. Daarnaast is er een mogelijkheid om carrière-ervaringen te bekijken.

Swipe door de foto's om te zien waar de studenten leven, studeren en wat voor mogelijkheden de campus biedt voor allerhande activiteiten. Neem een kijkje in een hoorcollegezaal en maak ten slotte een ritje op de fiets door Rotterdam om zo te ervaren hoe het is om aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam te studeren!

Klik hier!

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

• @title