Waarom deeltijd studeren?

Vijf voordelen op een rij:

Met gebruik van moderne leermethodes scherpt u uw vaardigheden. U leert door praktijkopdrachten zelfstandig een standpunt in te nemen, te verdedigen en te verwoorden mede dankzij het gebruik van blended learning technieken en interactief onderwijs in de master opleiding. Uw senioriteit blijkt uit uw werk en wordt bevestigd met een meestertitel als bekroning van uw inzet.

De uitstekende reputatie van de Erasmus universiteit Rotterdam en van Erasmus School of Law bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk waar u kennis en nieuwe contacten opdoet. De verbinding tussen theorie en praktijk in het onderwijs: de plaats where law meets business.

De studie kent een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden als aftrekpost bij de inkomstenbelasting of via loonbetaling door uw werkgever wordt de studie deels betaald door de fiscus. Een bijdrage van uw werkgever is voor u en uw leidinggevende een investering in wederzijdse loyaliteit.

Met uw eigen inbreng vanuit de dagelijkse praktijk leert u uw eigen werkterrein beter te analyseren. Aldus direct na aanvang van de studie al de kans op aandragen oplossingen binnen eigen organisatie. Zo kunnen u en uw werkgever vaker zonder externe juridische inhuur verder met uw werk.

Kwalitatief hoogwaardig onderwijs wordt u aangeboden door uitstekende hoogleraren en docenten. Zorgeloos studeren met een one-stop-shop voor alle onderwijszaken met een toegewijde programmamanager.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen