5 redenen

5 redenen om te kiezen voor Erasmus School of Law

 • Senioriteit

  Met gebruik van moderne leermethodes scherpt u uw vaardigheden. U leert door praktijkopdrachten zelfstandig een standpunt in te nemen, te verdedigen en te verwoorden mede dankzij het gebruik van blended learning technieken en interactief onderwijs in de master opleiding. Uw senioriteit blijkt uit uw werk en wordt bevestigd met een meestertitel als bekroning van uw inzet.
   
 • Het netwerk

  De uitstekende reputatie van de Erasmus universiteit Rotterdam en van Erasmus School of Law bieden u toegang tot een uitgebreid netwerk waar u kennis en nieuwe contacten opdoet. De verbinding tussen theorie en praktijk in het onderwijs: de plaats where law meets business.

   

 • Waardevolle investering

  De studie kent een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden als aftrekpost bij de inkomstenbelasting of via loonbetaling door uw werkgever wordt de studie deels betaald door de fiscus. Een bijdrage van uw werkgever is voor u en uw leidinggevende een investering in wederzijdse loyaliteit.
   
 • Praktische kennis

  Met uw eigen inbreng vanuit de dagelijkse praktijk leert u uw eigen werkterrein beter te analyseren. Aldus direct na aanvang van de studie al de kans op aandragen oplossingen binnen eigen organisatie. Zo kunnen u en uw werkgever vaker zonder externe juridische inhuur verder met uw werk.
   
 • De staf

  Kwalitatief hoogwaardig onderwijs wordt u aangeboden door uitstekende hoogleraren en docenten. Zorgeloos studeren met een one-stop-shop voor alle onderwijszaken met een toegewijde programmamanager.

'Met recht een goede stap voor kennis en carrière'

De voordelen voor uw werkgever

Als u overweegt om de Master te volgen, dan wilt u weten of uw werkgever u daarin zal steunen. De voordelen in het kort op een rij gezet:

 • Loyaliteit neemt toe. Het is een wederzijdse bevestiging van een vertrouwensband.
 • De studie breidt het netwerk uit: het vergroot de kansen op nieuwe klanten of partners. Ook is het gemakkelijker kennis te halen en te delen met jaargenoten van de studie.
 • Toegenomen vaardigheden. Senioriteit en zelfstandigheid in functioneren: de werkgever profiteert van een medewerker die meer kan en ook meer verantwoordelijkheid kan en wil dragen.
 • Fiscale en arbeidsrechtelijke voordelen. Voor de werkgever is een bijdrage aan een opleiding naast of in plaats van loon aantrekkelijker vanuit fiscaal oogpunt.