Afstudeerbeeld

Binnenkort wordt ons gebouw, dat recent is vernoemd naar onze bouwdecaan Piet Sanders, gerenoveerd. Daarmee wordt ons gebouw het juridisch centrum van de vernieuwde campus. In de nieuwe hal wil ESL een beeld neerzetten waar studenten, medewerkers en andere bezoekers van ons gebouw dagelijks langslopen. Het beeld straalt uit wat het inhoudt om jurist, fiscalist of criminoloog uit Rotterdam te zijn.

Bij het afstuderen krijgen studenten, naast hun welverdiende bul, een miniatuur van het beeld. Zo hebben onze afgestudeerden een tastbare herinnering aan hun studietijd en wordt de band die we met elkaar hebben zichtbaar bevestigd.

  • “Van een universitaire studie heb je een leven lang plezier. Erasmus School of Law wil haar alumni een tastbare herinnering bieden. In de hal van het vernieuwde L-gebouw gaan we een beeld plaatsen waar studenten en medewerkers dagelijks langslopen. Dit beeld moet uiting geven aan wat het inhoudt om jurist, fiscalist of criminoloog uit Rotterdam te zijn. Afgestudeerden geven we naast de bul een miniatuur van dit beeld. Ik zou het prachtig vinden als je ESL-alumni daaraan direct zou kunnen herkennen”.

    Prof.mr. Siewert Lindenbergh