Nieuwsbrief Alumni Erasmus School of Law

Geachte alumnus/alumna,

Met veel plezier berichten wij u hierbij over uw juridische faculteit, Erasmus School of Law (ESL).

Met vriendelijke groet,

Drs. Hanz Zwart (Manager Development)
Monique Arrachart – Van Rootseler (Relatiemanager)

Nieuwjaarsreceptie 2014 - 2014 New Year's Reception

• For English, please scroll down

Donderdag 16 januari jl. organiseerde Erasmus School of Law de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was een geslaagde middag, u was in groten getale aanwezig!

Ter herinnering kunt u een aantal foto"s bekijken op www.fotoesl.nl.

"2014 wordt niet alleen het jaar van het verbouwen van het L-gebouw", zei decaan Suzan Stoter in haar nieuwjaarsspeech, "wij gaan ook voortbouwen aan het Erasmus Law College. Wij bouwen voort aan het Honours College en we bouwen voort aan online learning programma"s die wij nu al aan het opzetten zijn. Daarnaast gaan we de herziening van de mastersopleidingen in de steigers zetten. Uw inzet en bijdrage bij al deze belangrijke wijzigingen, is onontbeerlijk. Wat onderzoek betreft wordt 2014 het jaar van het excellentiebeleid, het talentmanagement. Het jaar van de internationalisering en het jaar van de valorisatie. We gaan in 2014 de contouren van het onderzoekprofiel verder vormgeven en scherper maken naar de keuzes zoals ik die zojuist heb weergegeven".

De gehele speech van decaan Suzan Stoter is hier terug te lezen.

Voorafgaand aan de receptie vonden de posterpresentaties plaats van promovendi. Marjolein Schaap heeft de prijs gewonnen voor de beste poster. De ESL Elly Rood proefschriftprijs 2012 is gewonnen door Sharon Oded.

• Tevens is de ESL Highlights 2013 uitgereikt, deze jaarkrant kunt u hier online teruglezen.

Wilt u alle HighLights van 2013 nog eens herbeleven? Klik hier (onderaan de pagina) voor alle foto's die voorbijkwamen in de fotopresentatie op het grote beeldscherm in de theaterzaal van het Erasmus Paviljoen.

On Thursday 16 January, the Erasmus School of Law held its annual New Year"s Reception. With so many of you joining us, the afternoon could once again be considered a resounding success! You can check out various pictures of the event at www.fotoesl.nl.

• "2014 will not only be marked by the renovation of the L-Building," noted Dean Suzan Stoter during her New Year"s address. "We will also continue to build up the Erasmus Law College. We will continue developing the Honours College and the online learning programmes that we recently started setting up. In addition, we will make a start on the revision of our master programmes.

• In addition, the afternoon saw the presentation of the ESL Highlights 2013 annual newsletter, which can be read online here (in Dutch).

Would you like to relive all the Highlights of 2013? In that case, click here (bottom of the page) to view the pictures included in the photo presentation on the big screen in the Erasmus Pavilion auditorium.

• Blijf op de hoogte van het juridisch PAO Onderwijs in Rotterdam!

Erasmus Academie, instituut voor postacademisch onderwijs aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, organiseert i.s.m. Erasmus School of Law het hele jaar door een breed scala aan juridische opleidingen en congressen. Als alumnus van de Erasmus School of Law houden wij u uiteraard graag op de hoogte van ons aanbod. Vul het formulier hier in en u ontvangt als eerste het nieuwste cursusaanbod op uw vakgebied.