Alumni Fonds

ESL Alumni Fonds

Pauline van der Meer Mohr is alumna van Erasmus School of Law (ESL) en voormalig voorzitter van het college van bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2013 heeft zij op persoonlijke titel naar aanleiding van de ESL alumni belcampagne een bedrag voor studenten beschikbaar gesteld. Daarmee wil ze haar warme band met haar faculteit tot uiting brengen.

ESL heeft haar initiatief vertaald in de oprichting van een fonds op naam bij de Vereniging Trustfonds Erasmus Universiteit Rotterdam: ESL Alumni Fonds. Pauline van der Meer Mohr is  beschermvrouwe van het fonds. Het fonds heeft een bestuur bestaande uit:

  • Suzan Stoter – decaan ESL (vz)
  • Lolkje Attema – controller ESL
  • Rudolph Ladan – manager bureau onderwijszaken ESL
  • Hanz Zwart – manager afdeling development ESL

Dit bestuur wordt ambtelijk ondersteund door de secretaris van het Trustfonds en door de afdelingen financiën en development van ESL. Het bestuur heeft als taak de doelstelling van het ESL Alumni Fonds te realiseren. Het bestuur denkt aan het opzetten van een exclusieve opleiding voor een kleine groep gemotiveerde studenten die zo worden voorbereid op (top)functies in het bedrijfsleven en de publieke sector.

Als u een (structurele) hogere donatie aan ESL overweegt is deelname aan het Pauline van der Meer Mohr fonds zeker iets voor u. Als donateur maakt u de exclusieve opleiding niet alleen mogelijk, maar treedt u ook in contact met studenten en andere donateurs. U kunt deelnemen aan het fonds wanneer u een periodieke donatie van ten minste 2.500 euro per jaar voor een periode van minimaal vijf jaar aan het fonds doneert. Ook hier gelden de voordelen van periodiek doneren.

Heeft u belangstelling om bij te dragen aan het ESL Alumni Fonds? Neem dan contact op met Martijn Roos. U kunt ook direct bijdragen aan het ESL Alumni Fonds. Vul daartoe de overeenkomst periodieke gift in geld in. U heeft daarbij de volgende praktische informatie (eventueel) nodig:

  • KvK-nummer:  24495550
  • RSIN-nummer: 804735529.

* Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Erasmus School of Law geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden in deze informatie en negatieve gevolgen als gevolg van het nemen of nalaten van acties op grond van deze informatie. De bovenstaande informatie is algemeen geldend. Raadpleeg voor de fiscale gevolgen in uw eigen specifieke situatie uw belastingadviseur.