MyFuture

MyFuture

Working on a dream.

In een tijd dat de wereld om ons heen iedere dag verandert is het niet enkel van belang om de studie zelf te halen, maar ook om na te denken over wat je met de studie wil gaan doen. MyFuture helpt studenten hun toekomst vorm te geven en in eigen hand te nemen door hen aan de hand van vier pijlers bruikbare tools te leren, zelfbewustzijn te creëren, doelen te laten stellen en te inspireren.

Het programma is uniek en het biedt onze Rotterdamse studenten de kans om alles uit hun studietijd te halen. Daarnaast biedt het programma kennis en ervaringen voor een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt. Het is juist de betrokkenheid van wetenschappers, alumni en studenten die zorgen dat Rotterdam het door het MyFuture programma anders kan blijven doen. Maar dat kan de faculteit niet alleen; de rol die u en uw mede-alumni hierbij vervullen is van onschatbare waarde.

De pijlers van MyFuture

Goalsetting

Wanneer je een droom opschrijft, wordt het een doel. Het stellen van doelen draagt bij aan studiesucces. Studenten geven net als hun tutor of hoogleraar hun ‘MyFuture is…’-statement af.

Awareness

Zelfbewustzijn en het bewust zijn van je omgeving. Studenten ontdekken hun drijfveren en maken kennis met de Rotterdamse samenleving en maatschappij.

Skills

Kennismaken met vaardigheden die voor de studietijd en arbeidsmarkt van onmiskenbaar belang zijn. Studenten leren om te gaan met hun nieuwe studie en maken later kennis met goed pitchen, omgaan met stress en het efficiënt indelen van tijd.

Giving Back

Studenten komen in contact met oudere studenten en met u. Door het delen van ervaringen en verhalen inspireren leden van onze community elkaar en bieden zo handvatten voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ervaringen van studenten

Een mooi initiatief om via workshops, CoachCafé’s en andere events de brede ontwikkeling van studenten tijdens hun studiecarrière voort te zetten.
Door deelname aan de workshops heb ik onder andere een beter inzicht gekregen in mijn toekomstperspectieven en heb ik de juiste balans weten te vinden tussen studeren en vrijetijdsbesteding.
Door de MyFuture-workshops ben ik geweldig geholpen bij het achterhalen van wat ik na mijn studie wil en hoe ik dit kan bereiken.
Deze workshops hebben mij geholpen met het vinden van motivatie, het ontwikkelen van vaardigheden en het ontmoeten van mede- en oudstudenten.

Uw rol in MyFuture

Alumni van Erasmus School of Law vormen door hun ervaring binnen en buiten de studiebanken een onmisbaar onderdeel van onze facultaire gemeenschap. Deelt u graag uw ervaring met non-verbale communicatie of pitchen? Of laat u studenten van nu kennismaken met uw passie voor uw werkveld?

Ieder verhaal is uniek en dat brengen we via MyFuture graag onder de aandacht. Daarbij geldt uiteraard dat het programma nog volop in ontwikkeling is.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen