ESL Belteam

Wij zijn op zoek naar jou! Meld je snel aan voor het Erasmus School of Law belteam.

Studenten van nu bellen studenten van toen

Erasmus School of Law heeft meer dan 15.000 alumni. Tussen deze alumni zitten oud-ministers, topadvocaten, vooraanstaande wetenschappers en vele anderen. In het verleden hebben veel studenten die deelnamen aan de belcampagne waardevolle contacten opgedaan met interessante alumni. Nu heb jij de kans om met hen in contact te komen!

Van maandag 11 september tot en met zondag 8 oktober bellen studenten van nu studenten van toen. Naast een goed gesprek en het controleren van contactgegevens, vragen we alumni ook om een donatie voor het ESL TalentFund. In het verleden bleek circa 50% van de alumni daartoe bereid. Daarmee haalde Erasmus School of Law vorig jaar het recordbedrag van meer dan 100.000 euro op!

  • We zoeken mensen die gemotiveerd en betrokken zijn en die bereid zijn om gedurende een periode van vier weken mee te werken aan de belcampagne. Verder heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je bent dus verantwoordelijk genoeg om de faculteit te vertegenwoordigen richting onze alumni.

  • Ja. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september, tussen 9.00 en 17.00 uur. Aanwezigheid bij de training is verplicht, tenzij je onderwijs hebt. Mogelijk moet je dan een gedeelte van de training later inhalen. Op donderdag 7 september trappen we eind van de middag samen af met een borrel.

  • Maandag tot en met donderdag 18.30 uur tot 21.30 uur, zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur en zondag tussen 13.00 uur en 20.00 uur. Je wordt een kwartier voor aanvang van je dienst verwacht. Per week ben je minimaal vier werkdagen beschikbaar, waarvan een dag in het weekend.

  • Vier weken werken met een leuke groep mensen in een gezellige en inspirerende werkomgeving. Meedoen is eervol en leerzaam. Je spreekt veel alumni van jouw faculteit, waardoor je een goed beeld van de arbeidsmarkt krijgt en bouwt aan een eigen netwerk. Daarnaast ontvang je een certificaat van deelname dat ondertekend is door de decaan van Erasmus School of Law en uiteraard een salaris van €8,50 per uur.

  • Ja. De trainingsdagen zijn in principe eigen investering en dus onbetaald. Je kunt echter een bonus van €68,00 (1 trainingsdag) ontvangen als je tijdens de campagne:

    • Minimaal vier werkdagen per week hebt gewerkt (16 werkdagen in totaal) en;
    • De supervisor beoordeelt dat je dit enthousiast en met inzet hebt gedaan.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met vrijdag 1 september aanstaande. Solliciteren kan via het aanmeldformulier.

Contact

Neem voor vragen contact op met David Veenhoven via esltalentfund@law.eur.nl of 010-408 96 50.