Service tijdens COVID-19

Dienstverlening Sanders Law Library & coronamaatregelen

Vanwege de coronamaatregelen is de dienstverlening van de Sanders Law Library aangepast.

Informatie voor studenten

Als student kunt u gebruik maken van onze scanservice. U kunt hiervoor vooraf een verzoek indienen waarin u specificeert welke passages u graag gescand heeft. Wij zullen deze dan per mail naar u verzenden. Het is vooralsnog niet mogelijk om als student boeken te lenen. Een scanaanvraag kunt u indienen via: Gomes@law.eur.nl.

Onze studieplekken zijn gedurende de lockdown niet toegankelijk voor studenten tot nader order. Kwetsbare studenten kunnen terecht bij de Universiteitsbibliotheek (UB) via: Reserveer je studieplek een dag van tevoren met je ERNA-account.

Informatie voor medewerkers

Voor medewerkers is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze scanservice. Tevens is het mogelijk om als medewerker van de Erasmus Universiteit boeken uit onze collectie te lenen. Voor de leenservice geldt dat wij u een mail sturen wanneer u het boek kunt komen ophalen. Het is tevens mogelijk om een boek per post toegestuurd te krijgen. In dat geval dient u een adres te vermelden in uw aanvraag. Een scan- of leenaanvraag kunt u indienen via: Ros@law.eur.nl.