Alumnidiner

Vrijdag 16 februari 2018 vindt de vijfde editie van het ESL Alumnidiner plaats. Vijf jaar geleden startte deze traditie, we vieren dit jaar dus het eerste lustrum van het diner! We kijken ernaar uit om u te ontvangen om samen met andere alumni te genieten van een smaakvol diner en de compleet vernieuwde campus te bewonderen. Daarnaast zijn bij het diner enkele studenten aanwezig, die erg benieuwd zijn naar uw ervaringen en uw tijd op de faculteit. Uiteraard is het ook mogelijk om uw partner mee te brengen naar het diner.

Het Alumnidiner vindt plaats in Sienna en duurt van 19.30 (19.00 uur inloop) tot uiterlijk 22:00 uur. Sienna is gevestigd op campus Woudestein (Burgemeester Oudlaan 50) in het Tinbergen gebouw (het voormalig H-gebouw) op de begane grond.

Om aan te schuiven bij het diner vragen we u een donatie van minimaal 30,00 euro per persoon aan het TalentFund. Het TalentFund maakt jaarlijks mooie projecten mogelijk. Zo geeft het fonds studiebeurzen uit waarmee studenten op exchange gaan. De middelen van het fonds worden volledig gevormd door donaties van alumni. Meer informatie over het TalentFund vindt u hier.

Aanmelden voor het Alumnidiner gaat via onderstaand aanmeldformulier. In de bevestigingsmail vindt u een link om een donatie aan het TalentFund te doen via iDeal.

Indien u verdere vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via eslalumni@law.eur.nl.

Wij hopen u op vrijdag 16 februari a.s. te mogen begroeten op het Alumni Diner.

 

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.