Diversiteit, rechtspraak en de samenleving

maandag 21 jun 2021, 14:00 - 15:00
Online evenement
Ticket informatie

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar diversityesl@law.eur.nl

Voeg toe aan agenda

De rechtspraak vervult een onmisbare rol in onze samenleving; een samenleving die steeds aan verandering onderhevig is. Dat vraagt om continu meegroeien van de rechterlijke macht en binnen die ontwikkeling fungeert diversiteit onder meer als centrale waarde. Om deze thematiek de aandacht te geven die het verdient en om studenten op persoonlijke wijze te laten kennismaken met de rechtspraak, organiseert Erasmus School Law een Meet&Greet.

Ben jij als student geïnteresseerd in ‘diversiteit, rechtspraak en de samenleving’? En wil je meer weten over de rechtspraak en over de ervaringen van mensen die daar werkzaam zijn? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de online Meet&Greet met de rechtspraak!

Na een korte introductie op het thema diversiteit in de samenleving en in de rechtspraak, gaan wij in ‘breakout rooms’ uiteen om op een persoonlijke manier kennis te maken met de deelnemende leden van de rechtspraak. Daarna kun je in gesprek gaan over het thema diversiteit, de rol van de rechtspraak in de samenleving, maar ook over het thema werken bij de rechtspraak.

Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met anderen die ook geïnteresseerd zijn. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij dit online event.

Wij hopen je op 21 juni te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Platform Diversiteit & Inclusie