Meld je school aan voor de interactieve cyber-sessie!

maandag 18 mrt 2024, 10:00 - 15:30
Voeg toe aan agenda
Erasmus School of Law

Op 18 maart 2024 organiseren wij vanuit Erasmus School of Law boeiende en interactieve cyber-sessies! We duiken in de wereld van cybercriminaliteit en cyber security. Tijdens deze sessie zullen IT-experts en juristen vertellen over de verschillende alledaagse scenario's en maken we scholieren bewust van de potentiële (cyber)risico's.

Stel je voor dat je tijdens het online surfen onbedoeld op een onveilige website belandt. Of als je favoriete film niet beschikbaar is op de vele streamingdiensten waarvoor je al abonnementen hebt, en je besluit deze op een minder legale manier te downloaden. Wat gebeurt er dan?

Deze sessies simuleren dergelijke situaties en onthullen de gevaren van de digitale wereld en de mogelijke juridische gevolgen. Ontdek tijdens deze interactieve sessies hoe je deze digitale risico’s kunt vermijden en welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen.

Lijkt het je leuk om jullie leerlingen meer informatie te geven over de wereld van cybercriminaliteit en cybersecurity?

Meld jouw school dan nu aan en kom op 18 maart naar de campus van de Erasmus Universiteit en wees welkom bij Erasmus School of Law!

Er zijn vier momenten beschikbaar deze dag. De presentaties duren een uur. Aansluitend kunnen de studenten een rondleiding krijgen over de campus van onze enthousiaste ambassadeurs. Klik hier voor meer informatie.

Mocht je meer vragen hebben dan kan dat uiteraard ook. Neem dan contact met ons op via wetenschapsknooppunt@eur.nl

Het liefst mobiel
Nb. Er kunnen niet meer scholieren aanwezig zijn dan 110 per keer.
Graag vernemen wij hoe laat jullie willen deelnemen Bevat verplichte velden
Neemt jullie school deel aan de campus tour? Bevat verplichte velden
De tour neemt ¾ kwartier in beslag en zal aansluitend aan de sessie plaatsvinden.

Na aanmelding ontvangt jullie school meer informatie hoe aan te reizen naar de campus en waar rekening mee gehouden dient te worden.

Tevens verzorgt Erasmus School of Law de presentatie en de campus tour. We zijn niet verantwoordelijk voor de leerlingen. Dat wil zeggen dat we verwachten dat de begeleiders zorgdragen voor jullie leerlingen.

Graag tot ziens op 18 maart!

Erasmus School of Law gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit evenement. Na het evenement worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie vindt u in ons privacystatement.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vergelijk @count opleiding

• @title