Toga aan de Maas

Netwerkdiner Toga aan de Maas

Masterclass Van Traa Advocaten

8 februari 2018

De netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden in Restaurant Stadsbrasserie Rotterdam te Rotterdam, nabij het Centraal Station (Schouwburgplein 52, 3012 CL ROTTERDAM), inloop 17.30 uur en aanvang 18.00 uur.

Tijdens een driegangendiner schuift er bij iedere gang een andere student aan uw tafel aan. De student zal zijn/haar CV meebrengen, en we zullen de studenten zoveel mogelijk aan tafel plaatsen bij de kantoren/organisaties die hun interesse hebben. In verband met de praktische organisatie (tafelschikking) horen wij graag van u welke kantoorgenoten wensen deel te nemen aan de netwerkbijeekomst. Nogmaals: we hanteren geen maximum per kantoor/organisatie, wel vinden we het prettig te weten welke kantoorgenoten deelnemen.

Gelieve zich voor 26 januari 2018 aan te melden via onderstaande button of via de e-mail (zie hieronder), zodat wij u de CV’s van de studenten die bij u aan tafel zitten ook alvast kunnen toesturen.

Wij kijken ernaar uit u en uw kantoorgenoten op 8 februari a.s. te mogen ontmoeten.

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen aan Danny Braakman, via d.braakman@law.eur.nl.

Met vriendelijke groet,

Prof. mr. P.A.M. (Paul) Mevis