Online voorlichtingsavond Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht in deeltijd

donderdag 20 jan 2022, 19:30 - 21:00
Open dag
Voeg toe aan agenda

Denk je aan het volgen van een deeltijdstudie Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht?  Kom dan naar de digitale informatieavond en maak kennis met docenten, studenten en studieadviseurs en laat je informeren over de mogelijkheden.

“Studeren is topsport” en dit geldt zeker voor deeltijdstudenten, die de opleiding combineren met een baan en vaak ook met een gezin. Dit vereist veel organisatietalent en is alleen vol te houden met een grote betrokkenheid en plezier in de studie.

Tijdens de informatieavond krijg je alle benodigde informatie over de deeltijdopleiding Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht en kun je  spreken met studieadviseurs, docenten en studenten.

• Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een deeltijdopleiding Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht en voldoet aan de toelatingseisen.

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst 20 januari 2022

Verwachte start studiejaar

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit evenement. Na het evenement worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.

Vergelijk @count opleiding

• @title