Ontdek de toekomst van bedrijven tijdens de Wetenschapsweek 2024 van Erasmus School of Law!

woensdag 20 mrt 2024, 13:30 - 17:30
Gesproken taal
Kamer
Langeveld 0.18
Voeg toe aan agenda
skyline rotterdam met logo wetenschapsweek bedrijven
Erasmus University Rotterdam- Jonathan van Rijn

Tijdens de wetenschapsweek brengen we wetenschap en praktijk graag dichter bij elkaar, waarbij we gezamenlijk streven naar een toekomst waarin kennis en kunde hand in hand gaan om actuele uitdagingen in onze snel veranderende wereld aan te pakken.

Op woensdagmiddag 20 maart, verwelkomen we bedrijven voor drie exclusieve sessies gericht op de veranderende arbeidsmarkt, duurzaamheid en cybersecurity. Deze drie sessies bieden een diepgaande blik op de uitdagingen en kansen die bedrijven te wachten staan in de snel ontwikkelende maatschappij. De bijeenkomst bestaat uit drie sessies waarvoor je je los in kunt schrijven.

Veranderende arbeidsmarkt

Verken de toekomst van de arbeidsmarkt in 2030 en daarna onder begeleiding van Ruben Houweling. Hoe zullen vergrijzing, ontgroening en robotisering de werkvloer beïnvloeden? We bespreken niet alleen de consequenties van de veranderende arbeidsmarkt maar ook de juridische implicaties daarvan, zoals strategische medezeggenschap en hybride werken. Ben je een HR-professional, leidinggevende of hou jij je bezig met de toekomst van de arbeidsmarkt? Schrijf je dan nu in voor deze sessie.

Duurzaamheid

Ontdek de rol van duurzaamheid voor bedrijven tijdens interactieve sessies met Veerle Drok, Pim Jansen en Leonie Reins. Deze sessie is bedoeld voor bedrijven die betrokken zijn bij duurzaamheidsinitiatieven – waaronder bedrijven die importeren of exporteren en te maken hebben met CBAM en CSDDD – en iedereen die geïnteresseerd is in de impact van duurzaamheid op zakelijke besluitvorming.

Cybersecurity

Leer alles over ‘Cybersecurity for businesses: Regulations & Incidents’. Een sessie over, onder andere, het juridische kader, preventieve maatregelen en hoe te handelen bij een cyberincident. Sluit aan voor presentaties, een paneldiscussie en de mogelijkheid om je vragen te stellen aan onze experts. Deze sessie richt zich vooral op bedrijven die opereren in de EU-markt en die willen begrijpen hoe ze zich kunnen beschermen tegen cyberdreigingen.

Schrijf je vandaag nog in voor één of meerdere sessies en maak gebruik van deze unieke gelegenheid om kennis te vergaren, te netwerken en je bedrijf voor te bereiden op de toekomst tijdens de Wetenschapsweek 2024 van Erasmus School of Law.

• 13.30-14.30  Veranderende arbeidsmarkt

• 14.30-15.00  Koffiepauze

• 15.00-16.00 Duurzaamheid

• 16.00-16.30 Koffiepauze

• 16.30-17.30 Cybersecurity

• 17.30 Borrel in Sanders hal

Gewenst Programma Bevat verplichte velden

Erasmus School of Law gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit evenement. Na het evenement worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie vindt u in ons privacystatement.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vergelijk @count opleiding

• @title