Save the date | bachelor buluitreiking 14, 15 & 16 november 2022

Erasmus Building
Campus Woudestein
Voeg toe aan agenda

In 2022 heb jij je bachelordiploma gehaald aan Erasmus School of Law. Van harte gefeliciteerd! Deze bijzondere mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij jou, je naasten en al je onlangs afgestudeerde studiegenoten uit voor een feestelijke bachelor buluitreiking aanstaande november.

We hopen van harte je bij deze feestelijke bijeenkomst te zien. Natuurlijk wil je dit bijzondere moment delen met je naasten. Daarom is het mogelijk om een aantal gasten mee te nemen naar de viering. Studenten van de studies Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht mogen maximaal vier gasten meenemen; Criminologie-studenten mogen maximaal vijf personen uitnodigen. Op deze manier wordt de maximumcapaciteit van de Aula niet overschreden en zijn alle studenten verzekerd van een plek bij hun eigen uitreiking.

Om bij de uitreiking aanwezig te kunnen zijn, dien je je aan te melden via het aanmeldformulier voor jouw uitreiking. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 28 oktober 23.59 uur.

Aanmeldformulier bachelor buluitreiking

Let op! Studenten van de studie Rechtsgeleerdheid (voltijd en deeltijd) hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen twee datums; de uitreiking op dinsdag 15 november en de uitreiking op woensdag 16 november 2022. Vul het aanmeldformulier van jouw voorkeursdatum in.

Let op: mochten de omstandigheden veranderen en heeft dit gevolgen voor jouw uitreiking, dan word je per mail op de hoogte gebracht.

Mocht je na het aanmelden toch onverwachts verhinderd zijn om de uitreiking bij te wonen, meld je dan af via uitreikingen@law.eur.nl. Ook voor algemene vragen over de uitreiking, vragen wij je te mailen naar dit mailadres.

Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!

Vergelijk @count opleiding

• @title