Voorlichtingsavond Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht (Deeltijd)

Begindatum

dinsdag, 7 apr 2020, 19:30

Einddatum

dinsdag, 7 apr 2020, 21:00

Kamer
Sanders 0.01
Gebouw
Sanders Building
Campus Woudestein

Bezoek de Deeltijdvoorlichtingsavond voor Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht en maak de juiste studiekeuze!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Rechtsgeleerdheid of Fiscaal recht in deeltijd in Rotterdam? Kom dan naar één van onze voorlichtingsavonden waar je kennis kunt maken met de opleiding en waar je al jouw vragen kunt stellen aan docenten, studenten en studievoorlichters.

Deze avond is voor zowel de studiekiezer die al een presentatie op een open dag heeft bezocht als voor degene die dit niet hebben gedaan. Je krijgt tips en tricks van studenten en hoort verhalen uit de beroepspraktijk. Dat wil je niet missen!

Doelgroep:

• Iedereen die geïnteresseerd is in de opleiding Rechtsgeleerdheid of Fiscaal recht in deeltijd.
    Het is toegestaan enkele gasten mee te nemen naar de voorlichting.
Verwachte start studiejaar

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit evenement. Na het evenement worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.