Erasmus School of Law

De sectie Burgerlijk Recht | Vacature student-assistent (0,2 fte )

Masterclass Van Traa Advocaten

De sectie Burgerlijk Recht van Erasmus School of Law is op zoek naar een nieuwe student-assistent(e). Het betreft een functie voor 0,2 fte (7,6 uur per week), ingaand 1 maart aanstaande. In eerste instantie zal een contract worden aangeboden voor een half jaar, dat kan worden verlengd tot maximaal twee jaar. De werktijden worden in overleg vastgesteld.

De werkzaamheden van een student-assistent(e) bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van een aantal medewerkers van de sectie bij het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zal een beroep worden gedaan op de student-assistenten bij het verzorgen van onderwijsmateriaal en het verrichten van hand- en spandiensten bij de organisatie van onderwijs.

Van een student-assistent(e) wordt verwacht dat hij of zij goede studieresultaten heeft behaald en bij voorkeur verbintenissenrecht en/of goederenrecht met succes heeft afgerond (of dit binnen afzienbare tijd zal doen). Daarnaast wordt op prijs gesteld dat een aantoonbare interesse bestaat voor het Burgerlijk Recht en voor wetenschappelijk onderzoek. Ervaring met Word, Excel en elektronische zoeksystemen is een pre. De voorkeur gaat uit naar een student die twee jaar beschikbaar is voor werkzaamheden als student-assistent.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij mw. mr. J.H. van Dam-Lely (vandam@law.eur.nl).

U kunt een schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en cijferlijst (dossieroverzicht Osiris: ‘gedetailleerd’, ‘alle resultaten’) tot uiterlijk 1 februari 2018 richten aan mw. mr. J.H. van Dam-Lely, L7-08, Erasmus School of Law, Erasmus University Rotterdam, Postbus 1738, 3000 DR Rotterdam. De voorkeur gaat uit naar het versturen van uw sollicitatie per e-mail.