Erasmus School of Law

De sectie Handelsrecht van Erasmus School of Law | student-assistent

Masterclass Van Traa Advocaten

De sectie Handelsrecht van Erasmus School of Law is op zoek naar een student-assistent. Het betreft een functie voor 0,4 fte (15,2 uur) per week, ingaand zo snel mogelijk (eind februari/begin maart).

In eerste instantie zal een contract worden aangeboden voor een jaar, dat eventueel kan worden verlengd. De werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld. De werkzaamheden van een student-assistent(e) bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de hoogleraar van de sectie bij het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zal een beroep worden gedaan op de student-assistenten voor enkele onderwijsondersteunende werkzaamheden, zoals het helpen bij nabesprekingen en het verzorgen van readers. Van een student-assistent(e) wordt verwacht dat hij of zij goede studieresultaten heeft behaald en bij voorkeur handelsrecht met succes heeft afgerond. Daarnaast wordt op prijs gesteld dat een aantoonbare interesse bestaat voor handelsrecht en voor wetenschappelijk onderzoek. Ervaring met Word, Excel en elektronische zoeksystemen is een pre. De voorkeur gaat uit naar een student die twee jaar beschikbaar is voor werkzaamheden als student-assistent.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij mevr. mr. drs. F.A.E. Klootwijk- de Vries (e-mail: f.devries@law.eur.nl). U kunt een sollicitatie met curriculum vitae en cijferlijst (dossieroverzicht Osiris: ‘gedetailleerd’, ‘alle resultaten’) tot uiterlijk woensdag 14 februari a.s. richten aan mevr. mr. drs. F.A.E. de Vries. De voorkeur gaat uit naar het versturen van uw sollicitatie per e-mail: f.devries@law.eur.nl.