Erasmus School of Law

De Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht | medewerkers juridisch advies

De Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich vrijwillig inzetten voor het verlenen van juridisch advies. De Rechtswinkel Zwijndrecht verleent eerstelijns juridisch advies tijdens het spreekuur op de woensdagavond in wijkgebouw Kubiek. De rechtsgebieden waarover wij adviseren zijn onder andere arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht en bestuursrecht.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die:

• Minimaal B1 Rechtsgeleerdheid hebben afgerond;
  • Twee keer per maand beschikbaar zijn voor een zitting op woensdagavond;
  • Ongeveer een keer per twee maanden beschikbaar zijn voor een vergadering en een scholing;
  • Bereid zijn andere werkzaamheden te verrichten om de Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht naar een hoger niveau te tillen;
  • Zich minimaal 1,5 jaar willen verbinden aan de Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht.

Je krijgt daar voor terug:

• Ervaring in de praktijk op doen;
  • Samenwerken met professionals uit de praktijk en studenten;
  • Teamuitjes;
  • Een waardevolle aanvulling op je cv.

Solliciteer dan nu voor de Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht en stuur je motivatiebrief, cv en cijferlijst voor 25 februari naar info@rechtswinkel-zwijndrecht.nl t.a.v. Ben van der Kruk. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 28 februari en 21 maart in de avond bij de Rechtswinkel. Mocht je dan niet aanwezig kunnen zijn, willen wij je vragen dit uitdrukkelijk te vermelden in je sollicitatiebrief. De eventuele startdatum is 28 maart. Zodoende dien je ook op deze datum beschikbaar te zijn. Voor meer informatie over de Rechtswinkel Zwijndrecht kun je een kijkje nemen op onze website: http://rechtswinkel-zwijndrecht.nl/.