Rotterdam, home of the double degree

Current facets (Pre-Master)

Double degree (master)

Wil jij twee mastertitels behalen in slechts anderhalf jaar? Meld je dan aan voor een van drie hoogwaardige Double Degree Programmes van Erasmus School of Law.

Alle Double Degree Programmes bieden jou de perfecte combinatie van theorie en praktijk. Je verdiept je in academische kennis en past deze meteen toe in de Rotterdamse rechtspraktijk, bijvoorbeeld bij masterclasses op locatie. Tijdens de Double Degree Programmes word je voortdurend uitgedaagd en zal je jezelf kunnen profileren als een echte doorzetter.

Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht

Het Double Degree Programme Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht is een echte Rotterdamse master, want het slaat een solide brug tussen theorie en praktijk. In dit Double Degree Programme werk je nauw samen met gerenommeerde arbeidsrechtelijke experts, leg je veel kantoorbezoeken af en verdiep je jouw kennis op het gebied van fusies, reorganisaties en insolventievraagstukken.
 

Privaatrecht & Aansprakelijkheid en Verzekering

Met het Double Degree Programme Privaatrecht & Aansprakelijkheid en Verzekering word jij in anderhalf jaar een specialist op het gebied van het privaat-, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Jij bent straks degene die bedrijven helpt slim te verzekeren en adequaat te handelen.

Toga aan de Maas

Met het Double Programme Toga aan de Maas volg je de Togamaster en een tweede master uit het aanbod van Erasmus School of Law. Het programma biedt je de kans je te verdiepen in een rechtsgebied naar keuze en focust zich op intern rechtsvergelijkende vraagstukken en relevante actualiteiten. Tijdens de Toga-vakken worden daarnaast je onderzoeks-, schrijf- en spreekvaardigheden verder ontwikkeld.

Double degree (bachelor)