MyFuture B1

MyFuture - Working on... a dream.

MyFuture helpt jou met het stellen van je doelen en het verwezenlijken van je dromen. Gedurende het collegejaar worden er vanuit MyFuture verschillende activiteiten georganiseerd.

Tijdens het eerste vak krijgen alle voltijd B1-studenten van ESL de module goalsetting. De module eindigt met jouw eigen MyFuture statement, waarin jij aangeeft wat jouw doel is

Aansluitend aan de module goalsetting start het MyFuture – Personal Leadership programma. Dit programma is bedoeld voor de student die zich naast de studie op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen en zijn doelen (statement) wilt verwezenlijken. Maximaal 100 studenten krijgen de mogelijkheid om van oktober tot en met januari aan de slag te gaan met Personal Leadership. Meer informatie en aanmelden

Daarnaast zijn er een aantal workshops waar iedereen aan mee kan doen. Je vindt deze op de website [link invoeren], in de app  / Android en op de Facebookpagina.

Let op: Deelname aan het programma is kosteloos. Wel verwachten we dat je bij iedere workshop van maximaal drie uur waarvoor je je inschrijft aanwezig bent. Indien je zonder geldige reden, of zonder tijdige afmelding, niet aanwezig bent geweest bij een workshop, zal er een no show fee van 15 euro in rekening worden gebracht. Jouw afmelding is tijdig ontvangen indien wij deze minimaal twee werkdagen van tevoren hebben mogen ontvangen. Bijvoorbeeld: wil je je afmelden voor een workshop op maandag, dan moet je afmelding uiterlijk op woensdag van de voorafgaande week binnen zijn.

MyFuture biedt gedurende het hele collegejaar verschillende workshops aan voor de studenten van Erasmus School of Law. Tijdens de workshop hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan!

Upcoming events voor B1-studenten

Geen evenementen gevonden.