MyFuture B1

MyFuture - Working on... a dream.

MyFuture helpt jou met het stellen van je doelen en het verwezenlijken van je dromen. Gedurende het collegejaar worden er vanuit MyFuture verschillende activiteiten georganiseerd.

Bewustwording

Ben jij je bewust van de kracht van een goed geformuleerd doel? Ken je het belang van goed kunnen debatteren, bijvoorbeeld in een moot court? Weet jij wat de kansen van een diverse samenleving zijn? Of wil je meer weten over de verschillende manieren van solliciteren? Neem dan deel aan de MyFuture module ‘bewustwording’.

Op woensdag 25 april start de module met de workshop goalsetting. Trainer is Gerard Hogendoorn, onder andere bekend van het Pre Academic Programme. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 25 april – Goalsetting (trainer: Gerard Hogendoorn)
  • Woensdag 2 mei – Debatteren (trainers: Cheyenne Kooijman en Martijn Roos)
  • Woensdag 16 mei – Own your diversity (trainer: Jonathan Garcia Miralles)
  • Woensdag 30 mei – Sollicitatietraining (trainer: Bryant Balla)
  • Woensdag 6 juni – Feestelijke afsluiting en certificaatuitreiking

Alle workshops vinden plaats op woensdagmiddag tussen 13:30-15:30 uur. Voorafgaand aan de workshops (12:45-13:30 uur) is er gelegenheid om te lunchen en na afloop is er ruimte om met elkaar en de trainer na te praten.

Als je alle vier de workshops volgt ontvang je op de feestelijke afsluiting een certificaat. Je kunt er ook voor kiezen om aan losse workshops deel te nemen
, maar dan ontvang je geen certificaat. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 25 per workshop). Wacht dus niet te lang met je aan te melden. Neem voor vragen contact op met Martijn Roos.

Let op: Deelname aan het programma is kosteloos. Wel verwachten we dat je bij iedere workshop waarvoor je je inschrijft aanwezig bent. Indien je zonder geldige reden, of zonder tijdige afmelding, niet aanwezig bent geweest bij een workshop, wordt er een no show fee van 15 euro in rekening worden gebracht. Jouw afmelding is tijdig ontvangen indien wij deze minimaal drie werkdagen van tevoren hebben ontvangen.

Upcoming events voor B1-studenten

Geen evenementen gevonden.