MyFuture
Bachelor 1

MyFuture B1

Current facets (Pre-Master)

MyFuture - Working on... a dream.

MyFuture helpt jou met het stellen van je doelen en het verwezenlijken van je dromen. Gedurende het collegejaar worden er vanuit MyFuture verschillende activiteiten georganiseerd.

Het MyFuture programma is gebaseerd op vier pijlers: goalsetting, awareness, skills en giving back. Het programma focust zich op B1-studenten en masterstudenten, zowel nationaal als internationaal. Binnen het programma worden diverse workshops aangeboden binnen drie verschillende modules per studiejaar.

Door mee te doen aan de workshops zal je meer succes hebben in je studie, is de stap naar de arbeidsmarkt makkelijker en zal je succesvoller zijn in je (toekomstige) baan. Je investeert slechts een paar uur in jezelf en je kan daarvan direct de vruchten plukken gedurende je studie en bij je start op de arbeidsmarkt.

Aanmelden kan voor een gehele module of per workshop. Wanneer je minimaal vier workshops binnen een module hebt gevolgd, dan kom je in aanmerking voor het MyFuture certificaat voor die module. Via dit certificaat kan je aan een (toekomstige) werkgever laten zien dat jij aan deze skills hebt gewerkt gedurende je studie. Zo ben jij je medesollicitanten weer een stapje voor.

Let op: Deelname aan het programma is kosteloos. Wel verwachten we dat je bij iedere workshop waarvoor je je inschrijft aanwezig bent. Indien je zonder geldige reden, of zonder tijdige afmelding, niet aanwezig bent geweest bij een workshop, zal er een no show fee van 15 euro in rekening worden gebracht. Jouw afmelding is tijdig ontvangen indien wij deze minimaal drie werkdagen van tevoren hebben ontvangen.

Studeren moet je leren

Je hebt helderheid, je studiekeuze is gemaakt. Hoe kun je nu met succes studeren? Hoe pak je dat aan zodat er ook tijd blijft voor (leuke) activiteiten naast je studie? Krijg tips, leer snellezen en leren als een speer, ontdek hoe je brein werkt en hoe je het snelst nieuwe stof tot je neemt. Hoe blijf je gemotiveerd en geïnspireerd, ook als het even niet meezit?

Deze workshop geeft je de tips en trucs in het leren studeren.

Het laatste half uur van de training is er ruimte om jouw studie gerelateerde vragen te stellen aan de trainer (wanneer het over jou gaat).

Dagen en tijden

  1. Maandag 17/9 (9:00 – 11:00 uur) – Charles Ruiters
  2. Maandag 17/9 (11:30 – 13:30 uur) – Charles Ruiters
  3. Maandag 17/9 (14:00 – 16:00 uur)  - Charles Ruiters
  4. Woensdag 19/9 (13:00 – 15:00 uur) – Vera Clomp

Inschrijfformulier

Persoonlijke gegevens


MyFuture-Workshops Bachelor 1

Ik schrijf mij in voor de volgende workshop(s)

MyFuture-Workshops Bachelor 2/3

Momenteel geen workshops

workshops & evenementen

Workshops  van MyFuture kun je op twee manieren volgen: 

1. Je kunt je inschrijven de hele module Na het volgen van dit programma ontvang je een certificaat.

2. Je kunt je inschrijven voor losse workshops. Als je minimaal vier workshops hebt gevolgd ontvang je een certificaat.

3. Je kunt je inschrijven voor losse evenementen

Ik wil mij inschrijven voor:
Ik schrijf mij in voor de volgende workshops

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit programma. Na het programma worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.