MyFuture Master

MyFuture helpt jou met het stellen van je doelen en het verwezenlijken van je dromen. Gedurende het collegejaar worden er vanuit MyFuture verschillende activiteiten georganiseerd.

Het MyFuture programma is gebaseerd op vier pijlers: goalsetting, awareness, skills en giving back. Het programma focust zich op B1-studenten en masterstudenten, zowel nationaal als internationaal. Binnen het programma worden diverse workshops aangeboden binnen drie verschillende modules per studiejaar.

Door mee te doen aan de workshops zal je meer succes hebben in je studie, is de stap naar de arbeidsmarkt makkelijker en zal je succesvoller zijn in je (toekomstige) baan. Je investeert slechts een paar uur in jezelf en je kan daarvan direct de vruchten plukken gedurende je studie en bij je start op de arbeidsmarkt.

Module 2: Personal Profile

Jezelf profileren is van groot belang op de arbeidsmarkt van nu en morgen. In deze module wordt ingezoomd op verschillende manieren waarop jij je kan profileren en ga je op zoek naar de talenten die jij in kan zetten in bijvoorbeeld jouw persoonlijke pitch! Naast dat je de SKILLS op zal doen die jou helpen een goede indruk te maken, krijg je ook AWARENESS mee van de manier waarop je overkomt op anderen. Hierbij wordt ook ingegaan op jouw online identiteit en hoe deze op een goede manier vorm te geven is. Na het volgen van deze module is jouw Personal Profile dus helemaal in orde!

Aanmelden kan voor een gehele module of per workshop. Wanneer je minimaal vier workshops binnen een module hebt gevolgd, dan kom je in aanmerking voor het MyFuture certificaat voor die module. Via dit certificaat kan je aan een (toekomstige) werkgever laten zien dat jij aan deze skills hebt gewerkt gedurende je studie. Zo ben jij je medesollicitanten weer een stapje voor.

Let op: Deelname aan het programma is kosteloos. Wel verwachten we dat je bij iedere workshop waarvoor je je inschrijft aanwezig bent. Indien je zonder geldige reden, of zonder tijdige afmelding, niet aanwezig bent geweest bij een workshop, zal er een no show fee van 15 euro in rekening worden gebracht. Jouw afmelding is tijdig ontvangen indien wij deze minimaal drie werkdagen van tevoren hebben ontvangen.

Workshops Personal Profile

 • Met deze workshop leer jij waar je talenten liggen, waar je zwaktes liggen en hoe je deze maximaal kan benutten of compenseren. Klaar om jezelf in kaart te brengen? Leer jezelf een spiegel voorhouden en grijp de handvatten om hier iets mee te doen!

 • Je moet jezelf kunnen ‘verkopen’ tijdens een sollicitatiegesprek om binnen te komen. Iedereen moet zijn/haar pitch ieder moment van de dag klaar hebben staan. Hierbij is het van groot belang dat je je bewust bent van jouw unieke talenten en potentie. In deze workshop ga je samen met de trainer aan de slag om jouw unieke talenten zo goed mogelijk aan andere mensen te presenteren. Pitchen is een essentiële SKILL om verder te komen in je carrière.

  Pitch yourself to the top en meld je nu aan voor de workshop “Pitch jouw Potentie”!

 • Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn het houdt niet op. Google jezelf en je kan nog wel eens schrikken: het internet weet alles van je en deze informatie is toegankelijker dan je denkt. Iedereen moet bewust worden van zijn/haar digitale imago. In deze workshop ga je kijken naar jouw digitale status quo en leer je hoe je deze futureproof kan maken.

  Neem de controle over jouw digitale imago nu terug en meld je aan voor de workshop “Ik op het internet”.

 • Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat er van jou verwacht kan worden in een professionele werkomgeving en hoe je omgaat met een mogelijke competitieve cultuur in die werkomgeving.

  Bereid je zo goed mogelijk voor op de werkomgeving van de 21e eeuw en meld je nu aan voor de workshop “Klaar voor de Kantoorjungle”.

 • In deze workshop word je bewust van jouw manier van communiceren en verbeter tegelijkertijd je communicatieskills. Leer beter communiceren door naar jezelf te luisteren en naar de ander. Je kunt straks zonder oordelen helder verwoorden wat je wilt en tegelijkertijd oog houden voor het belang van de ander. Dan krijg je pas echte connectie en een win-winsituatie!

Inschrijfformulier

Persoonlijke gegevens


MyFuture-Workshops Bachelor 1

Workshops van MyFuture kun je op twee manieren volgen: 

1. Je kunt je inschrijven de hele module. Na het volgen van dit programma ontvang je een certificaat.

2. Je kunt je inschrijven voor losse workshops. Als je minimaal vier workshops hebt gevolgd ontvang je een certificaat.

Ik wil mij inschrijven voor:
Ik schrijf mij in voor de volgende workshop(s)

MyFuture-Workshops Bachelor 2/3

Momenteel geen workshops

MyFuture-Workshops Master

Workshops van MyFuture kun je op twee manieren volgen: 

1. Je kunt je inschrijven de hele module Na het volgen van dit programma ontvang je een certificaat.

2. Je kunt je inschrijven voor losse workshops. Als je minimaal vier workshops hebt gevolgd ontvang je een certificaat.

Ik wil mij inschrijven voor:
Ik schrijf mij in voor de volgende workshops:

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor logistieke doeleinden voor dit programma. Na het programma worden deze gegevens verwijderd. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.