Programma en voorwaarden

What about your future?

Succesvolle kandidaten op de arbeidsmarkt moeten tegenwoordig onder meer effectief kunnen communiceren en resultaatgericht, stressbestendig en gedreven zijn. Het juiste diploma en relevante werkervaring zijn tegenwoordig dus niet genoeg om je droombaan te bemachtigen.

MyFuture in de master helpt jou om je in enkele van de meest gevraagde skills te trainen, zodat jij je straks kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt. In samenspraak met studenten en (jonge) alumni hebben wij MyFuture in de master voor 2018 afgestemd op jouw wensen en behoeften. En mooi meegenomen: wat je leert in MyFuture is niet alleen morgen, maar ook vandaag al toepasbaar!

Elke kleur in het figuur hierboven staat voor een skill; workshops met dezelfde kleur vallen onder dezelfde skill. De skills die we trainen in MyFuture zijn: effectief communiceren, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en teamvaardigheden. Daarnaast bereiden we je voor op het sollicitatieproces.

  Programma

  Wat bieden wij aan?

  MyFuture biedt jou enerzijds trainingen aan die jou helpen je te onderscheiden op de arbeidsmarkt, én succesvol te zijn in jouw eerste baan. Daarnaast helpen we je voorbereiden op het sollicitatieproces.

  Wat levert deelname aan MyFuture je op?

  • Gratis toegang tot alle workshops in essentiële arbeidsmarkt skills in het MyFuture programma
  • Certificaat: elke training die je volgt komt hierop te staan.
  • Voorbereiding op het sollicitatieproces.

  Programma of Losse Workshops?

  Je kunt MyFuture volgen als programma, maar ook meedoen aan losse workshops.

  De voordelen van deelname aan het MyFuture programma:

  • De workshops ‘Authentiek netwerken en profileren’ en ‘Informeel Leiderschap’ zijn alléén toegankelijk als jij je inschrijft voor het MyFuture Programma.
  • Alléén deelnemers aan het programma krijgen aan het eind een certificaat van deelname.

  Voorwaarden

  Ontvangen certificaat

  • Je ontvangt alleen een certificaat als je je inschrijft voor het MyFuture Programma. Als je je inschrijft voor het programma, krijg je exclusief toegang tot en committeer jij je aan het volgen van de workshops: ‘Authentiek netwerken en profileren’, en ‘Informeel Leiderschap’. Daarnaast schrijf je je in voor ten minste twee keuzeworkshops. Elke workshop die je volgt, wordt bijgeschreven op je certificaat.
  • Voorwaarde voor ontvangst van je certificaat is, dat je de hierboven genoemde workshops hebt gevolgd.

  Algemene voorwaarde: no-show fee

  • Als je je wel hebt ingeschreven voor een workshop of evenement, maar je meldt je niet ten minste drie werkdagen van tevoren af (bijvoorbeeld: voor een workshop op maandag dien je je uiterlijk de woensdag van de week ervoor af te melden), dan wordt een noshow fee van € 15, - in rekening gebracht.