Alumni belteam

ESL houdt op verschillende manieren contact met haar alumni. Zo is er een jaarlijkse alumnidag, bij het openingscongres van de Meesterweek wordt een ESL Alumnidiner georganiseerd en alumni ontvangen viermaal per jaar een nieuwsbrief. Daarnaast bellen jaarlijks ESL studenten met ESL alumni. Als onderdeel van het ESL belteam heeft de student een belangrijke functie als vertegenwoordiger van de studie en faculteit naar alumni. Tevens vraagt de student aandacht voor het ESL TalentFund.

Werkzaamheden

ESL zoekt gemotiveerde en betrokken studenten die beschikken over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. De beheersing van het Nederlands is uitstekend.  

Studenten moeten zich gedurende een periode van vier weken enthousiast en gemotiveerd inzetten en bereid en beschikbaar zijn om meerdere avonden per week en een dag in het weekend te werken. Voorafgaand aan het bellen wordt een tweedaagse training verzorgd. 

Deelname aan het ESL belteam levert vier weken werken met een leuke groep mensen in een gezellige en inspirerende werkomgeving op. Meedoen is eervol en leerzaam. Studenten bouwen aan hun netwerk door de waardevolle contacten die zij opdoen.

Voor deelname aan de Belcampagne ontvang je een vergoeding en een bewijs van deelname.

Sollicitatieprocedure

Vacatures voor het Alumnibelteam verschijnen in mei/juni op de site en studenten worden per mail geïnformeerd over de mogelijkheid om te solliciteren.

Ervaringen van een voorganger

Tijdens de campagne heb ik onder andere met wetgevingsjuristen, rechters, advocaten, bankdirecteuren, beleidsmedewerkers, politierechercheurs, onderzoekers, ondernemers, ambtenaren en de Orde van Advocaten gesproken. Dit is slechts een kleine greep van de leuke en leerzame gesprekken die de belcampagne mij heeft gebracht. Daarnaast is het niet zeldzaam dat alumni zich tijdens de campagne erg behulpzaam opstellen in de vorm van het aanbieden van een meeloopdag, adviesgesprekken en/of stagemogelijkheden.

Ik ben tevens erg trots op het feit dat wij met z’n allen voor de tweede keer een aantal geweldige projecten van het Talentfund kunnen verwezenlijken, waarbij we ook daadwerkelijk een groot verschil in het leven van een aantal mensen maken. - Jaimy Castro Tores (Student Rechtsgeleerdheid)

Contact

Neem voor vragen contact op met Martijn Roos via 010-4089699 of m.roos@law.eur.nl