Student-assistent Studiepunt ESL

Bij het Studiepunt ESL worden allerhande vragen behandeld van studenten. Bijvoorbeeld vragen over de opleiding en de regels die voor het onderwijs op de faculteit gelden? Of advies over de voortgang van de studie? Op het Studiepunt werken drie studentassistenten gedurende het gehele jaar en twee extra studentassistenten gedurende de zomerperiode, voor gemiddeld 1,5 dag per week.

Taken en bevoegdheden

Als student-assistent op het Studiepunt informeer je Nederlandse en buitenlandse studenten per mail, telefonisch en achter de balie over de verschillende opleidingen en de geldende regels voor het onderwijs.

Daarnaast verricht je diverse (ondersteunende) werkzaamheden voor de vaste medewerkers op het Studiepunt. Deze werkzaamheden zijn zeer divers.

Als student assistent op het Studiepunt:

  • vind je het leuk om in een team te werken
  • ben je minimaal tweedejaars bachelorstudent
  • kan je uitstekend overweg met Word en Excel
  • ben je ondernemend, sociaal vaardig en dienstverlenend
  • ben je accuraat
  • en spreek je bovendien goed Engels

Sollicitatieprocedure

Vacatures voor studentassistenten voor het Studiepunt verschijnen op het studentenchannel.
De procedure bestaat uit een brieven- en een gespreksronde.

Salaris en werkuren zijn afhankelijk van de studiefase.

Ervaring van een voorganger

Drie jaar ben ik werkzaam geweest als student-assistent bij het Studiepunt ESL. Ik heb hier een zeer leuke en leerzame tijd gehad. Wat mij vooral beviel waren de verscheidenheid aan werkzaamheden en het contact met collega’s. Ook heb ik hier goede en relevante werkervaring opgedaan voor mijn toekomstige carrière.’ - Christine Foekens

Contact

Voor nadere informatie over het werken bij het Studiepunt kun je terecht bij Mw. mr. C.P.M. (Karin) Vorselaars (Teamleider Studiepunt ESL), telefoonnummer 010-4089769 of per mail vorselaars@law.eur.nl