Student-assistentschap Development

De afdeling Development maakt gebruik van één of meerdere student-assistenten, voornamelijk in het cluster studentenwerving. De werkzaamheden variëren van administratief werk tot inhoudelijk beleidsmatig werk. Als student-assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor de communicatie via social media, je beheert de pagina’s op de website en je stuurt de ambassadors aan als first ambassador. Ook kan het zijn dat je zelf actief bent als ambassador.

Sollicitatieprocedure

Vacatures voor student-assistentschappen verschijnen op het channel. Meestal bestaat de procedure uit een brieven- en een gespreksronde.

Salaris en werkuren zijn afhankelijk van de studiefase, bekijk de salarisschalen.

Ervaring van een voorganger

Mijn tijd als student-assistent op de afdeling Development van ESL heb ik als leerzaam, maar vooral als erg leuk ervaren. Ik werkte voor Studentenwerving, waardoor ik mij voornamelijk bezighield met studiekiezers voor Bachelor en Master. Bij het werk kwamen verschillende praktijkvaardigheden, zoals het organiseren van evenementen, leiding geven en het houden van een slechtnieuwsgesprek, uitgebreid aan bod. Het meest waardevolle vond ik echter dat ik dankzij deze baan een mooi netwerk heb opgebouwd, zowel binnen als buiten de faculteit.

Als student-assistent op Studentenwerving werk je naar piekmomenten toe, waardoor je soms onder grote tijdsdruk werkt. De leuke collega’s en de zichtbare resultaten maken het echter meer dan de moeite waard! - Ruben Kamerling (advocaat bij Loyens & Loeff)

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling development via development@law.eur.nl.