MyFuture+

Een bacheloropleiding duurt drie jaar. Sommige studenten lopen echter onverwachts studievertraging op, anderen kiezen er juist bewust voor langer over de bachelor te doen. Welk pad jij als student ook bewandeld, het is goed je te realiseren dat studievertraging studieverrijkend kan zijn. Door een jaar – of een gedeelte van een jaar – te werken aan jouw extracurriculaire ontwikkeling zet jij studievertraging namelijk om in iets nuttigs. Dat klinkt simpel, maar het kan zijn dat je graag geholpen wilt worden bij het verkennen van alle opties. Daarom biedt Erasmus School of Law jou MyFuture+.

Kort gezegd heeft MyFuture+ als doel het informeren, begeleiden en adviseren op individueel niveau van gemotiveerde studenten die zich in de eindfase van de bachelor bevinden en zich willen oriënteren op de toekomst. Zo maak jij een bewuste(re) keuze voor de master. Handen uit de mouwen, want jouw toekomst begint morgen!

Wil jij…

  • voor je aan je master begint eerst nog een kijkje nemen in de praktijk?
  • voor je aan je master begint eerst nog buitenlandervaring opdoen?
  • voor je aan je master begint eerst nog meer kennis opdoen?
  • voor je aan je master begint jezelf verder ontwikkelen op allerlei vlakken?

En ben jij bereid je in te zetten voor jouw toekomst? Meld je dan aan voor MyFuture+.

Wat is MyFuture+?

Een extra jaar (of een gedeelte daarvan) ná de bachelor en vóór de master waarin jij je als student verder ontwikkelt op verschillende vlakken door middel van extracurriculaire activiteiten en waarin jij de laatste bachelorvakken afrondt. Dat is MyFuture+.

Voor wie is MyFuture+?

MyFuture+ is geschikt voor een student die:

  • de bachelor net heeft afgerond of nog enkele bachelorvakken heeft openstaan aan het einde van B3
  • zich wil oriënteren op de toekomst door middel van het ondernemen van verschillende extracurriculaire activiteiten en daar enige hulp bij kan gebruiken

Kortom, ben jij een gemotiveerde student die zich in de eindfase van de bachelor bevindt én zich wil focussen op de toekomst, dan ben jij de student die MyFuture+ zoekt.  

Wat is de toegevoegde waarde van MyFuture+?

Indien jij je aanmeldt voor MyFuture+, kun jij rekenen op het volgende:

  • je wordt als gemotiveerde ESL-student geïnformeerd, geadviseerd en begeleid op individueel niveau door een vaste contactpersoon van de faculteit
  • je krijgt praktische ondersteuning bij de invulling van jouw tussenjaar
  • je wordt tijdig gestimuleerd na te denken over jouw volgende stap en maakt daarmee een bewustere keuze voor de master
  • je zet studievertraging om in studieverrijking