Nieuws & Events

• ESBL participeert nationaal: sessie Rli

Op 7 februari jl. was Arjen Schep in Den Haag te gast aan tafel bij een sessie georganiseerd door de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli).

• ESBL presenteert lokaal: VNG-congres

Op 19 en 20 maart jl. heeft Jan Monsma op het VNG-congres presentaties gehouden.

• ESBL opereert internationaal: Palestina

Arjen Schep is namens het ESBL betrokken bij een driejarig project van VNG international waarbij in negen gemeenten binnen de Palestijnse gebieden een pilot wordt uitgevoerd.

Evenementen archief
  • Foto van duurzaamheid

Minisymposium ‘Duurzaamheid stimuleren met lokale belastingen’

De Academie Lokale Belastingen organiseert op 18 juni a.s. een minisymposium ‘Duurzaamheid stimuleren met lokale belastingen’ waar Arjen Schep namens het ESBL als spreker zal optreden.

• Foto van zonnepanelen

Workshop Summer Labs

Arjen Schep verzorgt op 27 juni a.s. in de serie Summer Labs van de Erasmus Academie een workshop rond lokale belastingen en duurzaamheid.

Op de hoogte blijven

Rechtsgebied

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor mailings omtrent nieuws en aankomende evenementen van Erasmus School of Law. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.