Secties

Nieuws Burgerlijk recht

• Foto van bezoek aan Transavia Schiphol

Studenten volgen masterclass bij Transavia Schiphol

Donderdag 14 maart hebben enthousiaste studenten van de masters Privaatrecht, Aansprakelijkheid en Verzekering en Commercieel Privaatrecht een leerzame masterclass gevolgd bij Transavia op Schiphol.

Studenten bezoeken Sparta Rotterdam

Masterclass van hoofd juridische zaken Kevin Valkenburg

Tijdens de masterclass bij Sparte Rotterdam werden de studenten meegenomen in de ins and outs van de dagelijkse praktijk van Kevin Valkenburg, hoofd Juridische Zaken.

• Masterstudenten A&V bezoeken Kifid

Op donderdag 14 februari hebben de studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering een bezoek gebracht aan het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid).

• Studenten A&V bezoeken verschillende advocatenkantoren

NautaDutilh, Houthoff en de Hoge Raad

Een overzicht van de studiebezoeken van de master Aansprakelijkheid & Verzekering.

• Studenten A&V bezoeken Dirkzwager

Symposium ‘Erkenning van aansprakelijkheid… en verzekering!’

Op dinsdag 4 december hebben de studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering het symposium ‘erkenning van aansprakelijkheid… en verzekering!’ bezocht.