Secties
Burgerlijk recht

Nieuws & Events

• Masterclass Privacy- en Gegevensbescherming

Afgelopen 3 april heeft een groep enthousiaste studenten en onderzoekers van de Erasmus Universiteit deelgenomen aan de Masterclass Privacy- en Gegevensbescherming.

• Foto van bezoek aan Transavia Schiphol

Studenten bezoeken Transavia Schiphol

Donderdag 14 maart hebben enthousiaste studenten van de masters Privaatrecht, Aansprakelijkheid en Verzekering en Commercieel Privaatrecht een leerzame masterclass gevolgd bij Transavia op Schiphol.

Studenten bezoeken Sparta Rotterdam

Masterclass van hoofd juridische zaken Kevin Valkenburg

Tijdens de masterclass bij Sparte Rotterdam werden de studenten meegenomen in de ins and outs van de dagelijkse praktijk van Kevin Valkenburg, hoofd Juridische Zaken.

Evenementen archief

Op de hoogte blijven

Rechtsgebied

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor mailings omtrent nieuws en aankomende evenementen van Erasmus School of Law. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.