• Acountant logboek

Betere wetgeving nodig voor kwaliteit accountants

Wetgeving voor accountants is vaak ad-hoc en komt onder tijdsdruk tot stand. De wetgeving lijdt daaronder en wordt van mindere kwaliteit. Dat stelt mr. drs. Eva Eijkelenboom in haar proefschrift.

• Foto van Studytrip Londen LLM Commercial Law

Commercial Law’s London Study Trip 2019

During the week of April 14th-20th, a group of 25 enthusiastic students travelled to London where they visited several companies, law firms, legal practices and organizations

• Photo of Matthijs de Jongh

Prof. mr. dr. Matthijs de Jongh is Mr. van de week

Prof. mr. dr. Matthijs de Jongh verscheen deze week als Mr. van de week op de website van Mr.

Evenementen archief
  • Foto van campus Woudestein

Symposium Aandeelhoudersrichtlijn

De invloed van de implementatie van de Aandeelhoudersrichtlijn op het vennootschapsrecht

Op 10 juni 2019 moet de Herziene richtlijn aandeelhoudersrechten (2017/828/EU) geïmplementeerd zijn in de vennootschapswetgeving

• Maritime Law & Logistics beyond 2020

Challenges & Opportunities

Erasmus School of Law, in partnership with NNPC, will organise a seminar on Maritime Law & Logistics beyond 2020.

Op de hoogte blijven

Rechtsgebied

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor mailings omtrent nieuws en aankomende evenementen van Erasmus School of Law. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.