Nieuws & Events

• Death Penalty, the case of Clinton Young

The topic of the death penalty has sparked a fierce debate. Should it be an "ultimum remedium" for major crimes or should humanity prevail? A debate on morality, justice and right vs. wrongdoing.

• Rapport Erasmus School of Law-onderzoekers naar Tweede Kamer

Het rapport over de tbs-weigeraarsproblematiek is als bijlage toegevoegd aan een brief die minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming heeft aangeboden aan de Tweede Kamer.

• Scriptie alumna beoordeeld door NJB als 'topscriptie'

De masterscriptie van Tanya Middelburg (Rechtsgeleerdheid, variant Strafrecht) is door de redactie van het Nederlands Juristenblad (NJB) geselecteerd als ‘topscriptie’.

Evenementen archief

Geen evenementen gevonden.

Op de hoogte blijven

Rechtsgebied

Erasmus School of Law behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor mailings omtrent nieuws en aankomende evenementen van Erasmus School of Law. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.