Commercieel Privaatrecht

Post-master Commercieel privaatrecht

Opleiding

Deze opleiding biedt u de uitgelezen kans kennis en verdieping op academisch niveau op te doen én de mr.-titel in 1,5 jaar te behalen. Alle informatie over deze opleiding vindt u hier.

Waarom deze opleiding?

Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière? Hebt u behoefte aan verbreding en verdieping van juridische kennis? Denkt u aan het ontwikkelen van uw juridische vaardigheden? Hebt u drie jaar relevante werkervaring? En minimaal een afgeronde HBO opleiding? Dan is dit de opleiding die u naast uw baan kunt starten. Alle informatie over deze opleiding vindt u hier.

Carrièremogelijkheden

Aansluitende functies: legal & compliance officer, schadebehandelaar, secretaris, bedrijfsjurist, HR adviseur/manager, contractbeheerder, legal counsel, mediator.

Programme name
Commercieel privaatrecht
Post-master
Tijdsduur