Studiebeurs non-EU-student

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een academische opleiding te volgen. Erasmus School of Law (ESL) vindt dat afkomst of achtergrond geen belemmerende factor mag zijn en dat mensen geen kansen mogen missen door de plek waar zij geboren zijn. Met uw hulp willen wij daarom komend academisch jaar voor drie non-EU-studenten die belemmeringen wegnemen en ze met uw steun de kans geven een Engelstalige juridische master te volgen.

Studeren in ons land is een geweldige kans, maar voor studenten uit ontwikkelingslanden veelal te kostbaar. Collegegeld en leefkosten zijn tezamen 20.000 euro per studiejaar. Het ESL TalentFund wil met uw steun voor drie studenten het collegegeld financieren.

• "Het volgen van een academische opleiding is de beste investering in een mensenleven. Helaas is dat niet voor iedereen mogelijk. Afkomst of achtergrond mag eigenlijk geen belemmerende factor zijn. Studeren in ons land is een geweldige kans, maar voor studenten uit ontwikkelingslanden vaak te kostbaar. Met uw hulp maken wij komend academisch jaar de weg vrij voor drie non-EU-studenten om bij ons een masterstudie te volgen”.

Prof.dr. Sigrid Hemels