Studiebeurs non-EU-student

Alumni geven Tata Zhuzhunadze uit Georgië de kans om een master aan de faculteit te volgen.

Studeren in ons land is een geweldige kans, maar voor studenten uit ontwikkelingslanden veelal te kostbaar. Collegegeld en leefkosten zijn tezamen 20.000 euro per studiejaar. Het ESL TalentFund wil ook komend academisch jaar studenten zoals Tata de kans geven een Engelstalige juridische master te volgen aan Erasmus School of Law.

Nodig: €30.000

• Tata Zhuzhunadze (Georgia):

'ESL alumni gave me an amazing opportunity to complete the L.L.M programme in Commercial and Company Law. In my home country none of the universities provides Commercial and Company law, of such high quality with impressively qualified professors. Moreover, as a student from a developing country it would be impossible for me to cover the tuition fee. I would like to thank the ESL alumni for such an opportunity and ask them to continue offering scholarship to foreign students as it is simply changing our lives.'

Nodig: €30.000