Nikki Bakker

Tijdens mijn bachelor ben ik er achter gekomen dat ik privaatrechtelijke vakken, zoals verbintenissenrecht en arbeidsrecht, erg interessant vind. Ik ben van mening dat het belangrijk is om breed opgeleid te zijn, vandaar mijn keuze voor de master Privaatrecht.

Nikki Bakker

Student master Privaatrecht 2012-2013

Tijdens mijn bachelor ben ik er achter gekomen dat ik privaatrechtelijke vakken, zoals verbintenissenrecht en arbeidsrecht, erg interessant vind. Ik ben van mening dat het belangrijk is om breed opgeleid te zijn, vandaar mijn keuze voor de master Privaatrecht. Ik heb voor de EUR gekozen vanwege de praktische insteek die ik tijdens de bachelor al had meegekregen. Die insteek komt tot uiting door personen uit de juridische praktijk en de manier waarop zij hun colleges geven.

Juist een uitdaging. Andere vakken zijn theoretischer, waarbij er bijvoorbeeld naar verschillende disciplines wordt gekeken of rechtssystemen van andere landen worden geanalyseerd. Dit was voor mij even wennen, omdat ik de relevantie niet altijd gelijk zag. Achteraf denk ik dat deze master mij geholpen heeft de praktijk beter te leren kennen, juist door verder te kijken dan het juridische gedeelte.

Juist vanwege deze praktische instelling was de master wel even wennen. Sommige vakken zijn qua opzet vergelijkbaar met de bachelor. Qua inhoud ligt het niveau natuurlijk hoger.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen