Yoni Bosschaart

De afwisseling tussen het leren van theorie, juridisch spreken en schrijven maakt de studie uitdagend.

Yoni Bosschaart

Student master Privaatrecht 2014-2015

Na de middelbare school was het voor mij niet erg moeilijk een studiekeuze te maken. Ik wilde al van jongs af aan rechten studeren, in de hoop advocate te worden. Ook de keuze voor de Erasmus Universiteit Rotterdam was snel gemaakt. De stad is mij altijd erg goed bevallen, ik kon thuis blijven wonen en tijdens de open dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam voelde ik mij eigenlijk meteen op mijn plek.

Dit jaar ben ik begonnen met de Master Privaatrecht en ik duik nog steeds met veel plezier mijn boeken in. De afwisseling tussen het leren van theorie, juridisch spreken en schrijven maakt de studie uitdagend. Vooral het puzzelen met taal vind ik erg leuk aan deze studie. Tijdens jouw studie leer je ook goed samenwerken met andere studenten, hetgeen goed van pas komt in jouw latere carrière.

Daarnaast biedt de universiteit voldoende mogelijkheden om je studie in de praktijk te brengen. Zo kun je commissiewerk doen bij de studievereniging en kunnen gemotiveerde studenten op verschillende manieren hun horizon verbreden. Daarnaast is het interessant om samen met een studievereniging bezoeken te brengen aan de rechtbank of advocatenkantoren om te zien hoe de praktijk werkt.  Kortom: de Erasmus School of Law biedt een uitstekende start voor een succesvolle toekomst!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen